Söker...
Stäng sökfönster

Sökresultat › [ ] Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen


image

Repositionering högre upp eller vändning i säng

Kortare förflyttningar i sängen kan med ett annat ord kallas för repositionering, och är ett mycket vanligt moment i många vårdsituationer.

Det är ett tungt arbete att vända eller flytta patienter högre upp i säng, och vi vet att repositioneringar ligger bakom många arbetsskador. Därför har vi utvecklat flera särskilda hjälpmedel för att assistera i denna vanliga vårdsituation.

Exempel på produktlösningar

 • RepoLakan Original
  En ovärderlig hjälp vid vändning i säng eller förflyttning av patienten högre upp i säng. Används tillsammans med en taklyft eller mobillyft och bäddas in i sängen för att alltid finnas på plats när behovet uppstår. Finns i normalutförande, i förbrukningsmaterial eller som Ultra för tunga brukare. Läs mer »
 • MultiBand och Solo Multiband
  Multiband är utvecklade för en mångsidig användning inom vården. De används tillsammans med en personlyft och underlättar tunga manuella moment som att lyfta och hålla en patients armar, ben eller andra kroppsdelar. De kan även användas för att vända och hålla en brukare i sidoläge. Läs mer »
 • Handy Glidcylinder
  Handy Glidcylinder underlättar förflyttningar i sängen genom att minska friktionen mot underlaget. Tack vare sin konstruktion, som kan liknas vid två ihopsydda Glidlakan, är Handy Glidcylinder särskilt lämplig vid förflyttningar högre upp i säng, vändning i säng eller förflyttning mellan två sängar. Läs mer »
 • Handy Glidlakan
  Liksom Handy Glidcylinder underlättar Handy Glidlakan patientförflyttningar genom att minska friktionen mot underlaget. Det främsta användningsområdet är applicering av lyftselar, men Handy Glidlakan kan även användas vid förflyttningar i sängen. Då används vanligtvis en längre modell av Glidlakanet. Läs mer »
 • Hitta fler lämpliga lyfttillbehör med hjälp av vår smarta lyftselsguide »

Från allra första början har omtanken om dem vi utvecklar våra produkter för varit vår viktigaste ledstjärna.

Vår affärsidé speglar våra visioner i vår dagliga verksamhet - att ständigt förbättra livskvaliteten för brukare och vårdpersonal världen över.