Söker...
Stäng sökfönster

Sökresultat › [ ] Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen


image

Till/från toalett med maximal integritet

Att lyfta svårt rörelsehindrade människor till och från toalett och att samtidigt kunna ta av kläderna kräver genomtänkta lyftselar som utan att äventyra säkerheten ger maximal åtkomlighet runt kroppen.

För denna vanliga situation finns ett stort antal produkter i vårt sortiment.

Taklyftar

Taklyftar är normalt den allra bästa lösningen för lyft inne på toaletter, som många gånger är trånga. Med Likorall R2R kan man enkelt flytta brukaren mellan två taklyftar i olika rum. Det blir alltså inte nödvändigt att ha en skenförbindelse in på toaletten. Läs mer om våra taklyftar »

Mobillyftar

Bland våra mobillyftar är exempelvis Viking S, Viking M och Uno 100/102 lämpliga val om toalettutrymmet är litet. Golvo med sina inbyggda armstöd kan vara mycket lämplig för en brukare som vill kunna känna sig aktiv och ta stöd av armstöden. Läs mer om våra mobillyftar »

Uppresningslyftar

Uppresningslyften Sabina är till för brukare som själv kan stödja, men som kanske har problem att resa sig eller att gå. Med Sabina kan brukaren resas upp från exempelvis sängen och sedan transporteras in i badrummet för att enkelt sänkas ner på toaletten. Snabbt och smidigt. Läs mer »

RollOn är ett manuellt uppresningsstöd vars funktion påminner om uppresningslyften Sabina, men som är avsett för en ännu mer aktiv brukare som med begränsad hjälp själv kan resa sig. I RollOn står den ostadige brukaren tryggt och säkert vid förflyttningen in på toaletten. Läs mer »

Lyftselar och uppresningsvästar

I princip kan de flesta av våra lyftselar användas i dessa situationer – vilken du väljer beror på brukarens behov och förutsättningar.

  • Vår smarta lyftselsguide hjälper dig att hitta rätt lyftsele för dina behov. Läs mer »

Från allra första början har omtanken om dem vi utvecklar våra produkter för varit vår viktigaste ledstjärna.

Vår affärsidé speglar våra visioner i vår dagliga verksamhet - att ständigt förbättra livskvaliteten för brukare och vårdpersonal världen över.