Söker...
Stäng sökfönster

Sökresultat › [ ] Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen


Skola/Habilitering

Skola/Habilitering med lekfulla lyft

Att lyfta barn är inte som att lyfta små vuxna. Barn har speciella behov och kräver därför speciell kompetens.

Inom Liko har vi lång erfarenhet från området, vi var exempelvis först med att erbjuda lyfttillbehör speciellt anpassade för barn. Idag har vi särskilt utvecklade lyftselar för barn i de flesta av våra modeller.

Våra tjänster

Våra lyftexperter vid Hill-Rom Liko Kompetenscenter hjälper gärna till med att analysera lyftbehoven inom er verksamhet och komma med förslag på lämpliga lösningar. Kontakta ditt Hill-Rom Liko Kompetenscenter för mer information.

Lyfthjälpmedel

De nya Nalleselarna för barn har blivit en succé med sitt trevliga nalletyg i mjuk polyestertrikå. Nalleselarna finns i 10 funktionella modeller för olika behov och lyftsituationer. De kompletteras av våra barnselar i olika nätmaterial för sittskal och bad/duschsituationer och övriga modeller i grön polyester.

Följande modeller finns som Nalleselar särskilt anpassade för barn, kontakta ditt Hill-Rom Liko Kompetenscenter eller läs lyftselens bruksanvisning för mer information.

Från allra första början har omtanken om dem vi utvecklar våra produkter för varit vår viktigaste ledstjärna.

Vår affärsidé speglar våra visioner i vår dagliga verksamhet - att ständigt förbättra livskvaliteten för brukare och vårdpersonal världen över.