Söker...
Stäng sökfönster

Sökresultat › [ ] Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen


Kunskap på ett klick!

Vill du ha koll på det senaste om lyft och förflyttning inom vården? I så fall är du i gott sällskap, nästan alla dina kollegor vill det också. För att tillgodose detta behov har vi utvecklat ett e-postnyhetsbrev, Update. 
 
Vi vill ge alla som är intresserade mer kunskap om lyft,  förflyttning och patientvård, berätta hur olika hjälpmedel kan användas och tipsa om ny forskning inom området.

Update innehåller snabba nyheter, tävlingar, frågor och svar kring lyftproblem, lästips och annat smått och gott. Vår förhoppning är att det ska finnas något för alla. Och eftersom det är så enkelt att direkt återkomma med feedback i form av tips och önskningar kan läsarna påverka innehållet väldigt enkelt.

Liko News och Vårdrummet – våra kundtidningar

I våra kundtidningar erbjuder vi dig längre reportage och intervjuer om förflyttningar, lyftlösningar och annat intressant inom branschen.

Genom att läsa våra kundtidningar  får du lite mer av det mesta. Du kan också läsa den här på vår webbplats, Kundtidningar

Update – elektroniskt nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev Update ges ut flera gånger om året och innehåller snabba nyheter från branschen, frågor och svar, tips om intressanta rön och ny forskning. Dessutom får du unika erbjudanden samt ett uppdaterat kalendarium med händelser nära dig.

Det är snabbt, enkelt, intressant och gratis. Besök www.liko.se/nyhetsbrev för att bli prenumerant redan idag!

Från allra första början har omtanken om dem vi utvecklar våra produkter för varit vår viktigaste ledstjärna.

Vår affärsidé speglar våra visioner i vår dagliga verksamhet - att ständigt förbättra livskvaliteten för brukare och vårdpersonal världen över.