Söker...
Stäng sökfönster

Sökresultat › [ ] Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen


Arbetsmiljö En god arbetsmiljö är viktigt för oss

Liko strävar efter att skapa en arbetsmiljö där alla trivs – en god, sund och säker arbetsmiljö.

Våra lokaler

Våra lokaler i Alvik kännetecknas av en öppen, ljus planlösning med stora ljusinsläpp. Våra produkter är avsedda att förhindra belastningsskador hos vårdpersonal. Som arbetsgivare tycker vi att det är lika viktigt att vår egen personal har de förutsättningar som behövs för att utföra sitt arbete på ett ergonomiskt riktigt sätt. Vi uppmuntrar vår personal att använda den arbetstekniska utrustning som finns för att undvika problem i framtiden.  


Miljöer för avkoppling

Vi har stora umgängesytor med kök och pentry intill alla arbetsplatser. Här kan man sitta ned en stund eller fika tillsammans. Vi har också en nybyggd restaurang, Helmers, intill vårt huvudkontor. Här äter de flesta anställda frukost och lunch tillsammans, det möjliggör kreativa samtal över funktions- och avdelningsgränser.

Friska och sunda

Vi bedriver ett aktivt arbete för att måna om våra anställdas hälsa. Alla anställda erbjuds friskprofiler och vi genomför aktiviteter som ska motivera anställda att leva ett mer aktivt och hälsosamt liv.

Från allra första början har omtanken om dem vi utvecklar våra produkter för varit vår viktigaste ledstjärna.

Vår affärsidé speglar våra visioner i vår dagliga verksamhet - att ständigt förbättra livskvaliteten för brukare och vårdpersonal världen över.