Söker...
Stäng sökfönster

Sökresultat › [ ] Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen


Utvecklas på Liko
Marknaden, företaget och människorna förändras och utvecklas

Som anställd på Liko arbetar man i ett företag med ett positivt förändringsklimat. Företaget har växt ungefär 20 procent varje år under lång tid, det ställer krav på vår vilja att förändra oss och tänka nytt. Det ger också stora möjligheter för individen att utvecklas och växa i takt med företaget.

Sedan 2008 ingår Liko i den världsledande medicinteknikkoncernen Hill-Rom med verksamhet i närmare 80 länder, vilket skapar möjligheter för dig med ambitioner att arbeta internationellt.

Det är roligt att vara framgångsrik

Att jobba på ett företag som det går bra för är positivt på flera sätt. Det skapar en atmosfär av framtidstro och vilja att utvecklas. Vi är kort sagt redo för att du som anställd tar initiativ för både företagets och din egen utveckling. Faktiskt förväntar vi oss det.

Stöd för din utveckling

Men självfallet arbetar vi också planerat för att hjälpa dig att nå dina mål. Det gör vi till exempel genom utvecklingssamtal och utvecklingsplaner för att kartlägga dina behov av utveckling.

Ledarskap och ansvar

Den enskilda medarbetaren har ett eget ansvar för sitt område och sina arbetsuppgifter, men ska alltid stöttas av ledarna inom organisationen. Ett positivt och uppmuntrande ledarskap är något vi eftersträvar på Liko.


Från allra första början har omtanken om dem vi utvecklar våra produkter för varit vår viktigaste ledstjärna.

Vår affärsidé speglar våra visioner i vår dagliga verksamhet - att ständigt förbättra livskvaliteten för brukare och vårdpersonal världen över.