Söker...
Stäng sökfönster

Sökresultat › [ ] Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen


Globalt kunskapscentrum för lyft och förflyttning

Likos huvudkontor
Ett globalt kunskapscentrum för lyft och förflyttning

Att Likos huvudkontor ligger på en äng i byn Alvik är ingen slump, läs mer under Historia. Innan Liko etablerades var här åker- och betesmark. Men det gamla är inte långt borta, faktiskt räcker det med att titta ut från våra fönster för att se hästar beta eller traktorer ta hand om årets skörd.
 
Innanför väggarna vid vårt huvudkontor har utvecklingen gått desto fortare. Idag arbetar här närmare 130 människor. Här finns produktionsanläggningar, utvecklingsbolaget Liko R&D, lager och den samlade kompetensen hos alla anställda inom olika funktioner som marknadsföring, produktspecialister, ekonomi, supply, utbildning, personal mm.

Att vintrarna är långa har vi kompenserat med öppna ytor och stora fönster för att släppa in dagsljuset. Kontorsmiljöerna är en mix mellan enskilda kontor och öppna arbetsytor. Läs mer om vår arbetsmiljö och våra lokaler under Jobba på Liko – Arbetsmiljö.

Att Alvik utanför Luleå i norra Sverige inte är världens mitt är vi medvetna om. Men ur den aspekten spelar det ingen roll var Likos huvudkontor finns, våra kunder finns över hela världen – liksom våra representanter.


Från allra första början har omtanken om dem vi utvecklar våra produkter för varit vår viktigaste ledstjärna.

Vår affärsidé speglar våra visioner i vår dagliga verksamhet - att ständigt förbättra livskvaliteten för brukare och vårdpersonal världen över.